Wie zijn wij?

Motorrijschool FrieLink is opgericht in het voorjaar van 2005.

Motorrijden is m’n hele leven al mijn passie. Het feest begon toen ik een jaar of 2 was zoals op de foto te zien is. Op mijn twaalfde levensjaar ontdekte ik hoe leuk het is om, zonder te hoeven trappen, op twee wielen over de wereld te verplaatsen. Gelukkig werd het plezier al snel verpest door een agent die de risico’s van twaalfjarige snotneuzen op motorfietsen wel kent. Toen ik dan eindelijk legaal mocht brommen volgden de leermomenten elkaar snel op. Op m’n achttiende snel een oefenvergunning gehaald, een paar motorlessen genoten en het A-rijbewijs gehaald. Sindsdien heb ik vele kilometers gereden op allerlei motorfietsen. Mijn favoriete vakantie is nog altijd op de motor naar en door Oostenrijk, Zwitserland en Italië en dan vooral door de berggebieden. In Nederland vind ik ook nog genoeg gebieden waar je prachtig kunt motorrijden.

Sinds 1996 geef ik rijles en in 2000 heb ik bij de KNMV de KGI training gevolgd. KNMV staat voor Koninklijke Nederlandse Motorrijders vereniging. Zij behartigt de belangen van de motorrijder op vele terreinen.
KGI betekent KNMV Gediplomeerd Instructeur. Deze training is gericht op de vaardigheid van de instructeur op het gebied van het motorrijden en lesgeven.

Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat u de lesstof op een methodische manier krijgt aangeboden.
Zodat u de basis van het motorrijden zodanig aanleert dat u altijd kunt terug vallen op die basis.

Wie een motorrijbewijs wil halen is van harte welkom bij Motorrijschool FrieLink voor een gedegen opleiding. Meer dan 85% van de mensen die u voor gingen slaagden in één keer voor de examens.

De kunst van het motorrijden is om het leuk te houden.
Hierover kunt u het fijne te weten komen in de diverse opleidingen en trainingen.
Doel van de opleidingen is om uw motorrijden naar een hoger niveau te brengen en daarmee uw veiligheid en rijplezier.

Volg ons ook op Facebook